Ændrede klimaforhold giver flere skadedyr

Det er nok de færreste der er i tvivl om, at vores klima er i markant forandring.

Vinteren 2019/2020 har praktisk taget ikke budt på en eneste dag med frost og det giver skadedyrene optimale forhold for overlevelse – til stor gene for bl.a. danske husejere.

Ud over, at vi ingen frostperioder har haft som normalt betyder at en del skadedyr går til, ja så har vi fået enorme mængder vand.

Det meget fugtige vejr betyder, at f.eks. myrer søger indenfor og derfor oplever mange husejere, at de får myrer i huset.

Myrer i huset kan være en plage for mange husejere
Det er de færreste der ønsker myrer i huset

Tidligere så man ikke myrer indenfor i vintermånederne, men dette har ændret sig markant over de seneste par år hvor det kun bliver værre og værre.

Bekæmpelse af myrer

Derfor er bekæmpelse af myrer heller ikke længere noget der hører sommeren til, det er derimod blevet en helårlig beskæftigelse.

Det er som altid bedst at forebygge frem for at bekæmpe, så det er altid en god idé bl.a. at undersøge sit fundament på huset for revner. Er der revner kan myrene også komme ind af dem.

Når første myrene er inde i huset, så forsøger de at skabe plads, og det gør de ved at fragte materialet under gulvet ud, og det kan oftest ses som små bunker af bl.a. sand.

Ser man dette, så er det derfor en rigtig god idé lige at undersøge nærmere, om der skulle være en lille revne i soklen og så sørge for at få den lukket.

Bekæmpelse af myrer kan være et mareridt, så derfor er det en god idé at allierer sig med et skadedyrsfirma som har et indgående kendskab til hvordan man udrydder myrer effektivt, og derudover har de andre bekæmpelsesmidler end dem vi almindelige mennesker har mulighed for at købe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *