Et land med overvågning

Danmark er blevet et overvåget land, et overvågningssamfund hvor flere og flere overvågningskameraer bliver sat op. De fleste danskere har det helt fint med overvågningen fra myndighedernes side.

Grunden til at hovedparten har det fint med dette skyldes i hør grad, at de ikke har noget at skjule og opfører sig ordentligt. Derudover kan overvågningsvideoer være med til at opklarer eventuelle forbrydelser hurtigere, og derved spares der mange ressourcer på opklaringsarbejdet.

Også flere og flere private vælger at opsætte videoovervågning på deres ejendomme, og det har uden tvivl en stor præventiv virkning alene det at der sidder et synligt kamera.

Der findes et stort udvalg i videoovervågning til private, nogle med HD, nogle med harddiskoptagere og meget andet, der er med andre ord til ethvert behov og pengepung.

Det er desværre blevet nødvendigt at gribe til disse foranstaltninger for at beskytte sine ejendele, idet en stigende antal bander, som især kommer fra østlandende har betydet en stigning af indbrud i privare hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *